Uniek Easyswim 1x 90 minuten

Zwemschool Uniek werkt al met kinderen vanaf 4½ jaar. Dat kan, omdat plezier in zwemmen vooropstaat. We werken met groepjes van maximaal acht kinderen en een individuele aanpak. Door open opdrachten en door het gebruik van allerlei spelmaterialen, leren kinderen bijna automatisch op een plezierige en ongedwongen manier. Dat maakt zwemles een prettig uitstapje, in plaats van een vervelende taak.
De zwemlessen: Hoe werkt het? Uw kind zwemt op een vast tijdstip in de week, in een vaste groep van maximaal 8 leerlingen onder begeleiding van een vaste zweminstructeur. De lessen duren 45 minuten per week. De gemiddelde duur van de opleiding voor het volledige EasySwim diploma is 20 maanden.

Tarieven

  • Inschrijfgeld: € 25,50
  • Kosten zwemles inclusief diplomakosten: € 114,- per maand.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden. Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling Uniek Easyswim 1x 90 minuten: u betaalt maximaal 10 maanden lesgeld voor het gehele diplomatraject, bij eenmaal 90 minuten zwemles per week. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het Easyswimdiploma wordt de betaling automatisch stopgezet.

Waar wordt deze activiteit gegeven

Locatie Berg en Dal