Zwemles Uniek Turbo Plus

In deze drukke tijd is het voor veel ouders/verzorgers moeilijk om werk, zorg en zwemlessen te combineren. Speciaal voor deze mensen hebben wij Uniek Turbo. De Uniek Turbo is dé ideale oplossing om uw kind op een snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig te maken.

Uniek Turbo Plus: hoe werkt het?

De inhoud van Uniek Turbo Plus is hetzelfde als de reguliere zwemlessen. Ook in Uniek Turbo Plus staat persoonlijke aandacht en het spelenderwijs leren voorop. Uw kind zwemt op een vast tijdstip in de week, in een vaste groep van maximaal 8 kinderen en onder begeleiding van een vaste zwemonderwijzer. De duur van de zwemlessen zullen niet 45 minuten maar 90 minuten per week zijn. Na 45 minuten zwemles zal er een korte pauze zijn. Belangrijk is dat uw kind tijdens deze turbo cursus niet te vaak afwezig is. Dit is niet alleen belangrijk in verband met het garantiepakket, maar ook is dit niet wenselijk gezien de continuïteit.

Aanmelden

Uniek TurboPlus is bestemt voor kinderen vanaf 4½ jaar. Alvorens uw kind definitief het traject van Uniek Turbo kan starten zal er een proefles of een proefmaand plaatsvinden. Aan de hand van deze proefles of proefmaand zal de instructeur kijken of uw kind door kan gaan in de Uniek Turbo lessen of wellicht overgeplaatst moet worden naar de reguliere zwemlessen van Uniek Plus. De Uniek Turbo Plus zal enkel starten bij voldoende deelname. Momenteel bieden wij deze turbocursus aan op de locaties Well, IJsselmuiden, Groesbeek, Heesch en Goes.

Instromen

Ook kinderen die al eerder zwemlessen hebben ontvangen kunnen inschrijven voor Uniek Turbo. Ook bij deze kinderen zal de eerste maand fungeren als proeftijd.

Digitaal leerlingvolgsysteem

Met behulp van het digitale leerlingvolgsysteem volgt u als ouder de vorderingen van uw kind via internet of smartphone. Grappige smilies laten zien hoe uw kind vordert. Meer informatie over het leerlingvolgsysteem 

Tarieven

  • Inschrijfgeld: €25,-
  • Kosten zwemles met diplomazwemmen: €114,- per maand.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden (M.u.v de zomer seizoen locatie(s)). Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling: u betaalt maximaal 10 maanden lesgeld voor het A, B en C-diploma. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 90 minuten lessen niet meer dan 2 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het C-diploma wordt de betaling automatisch stopgezet.

Zwemdiploma’s A, B en C

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is gericht op kinderen vanaf 4,5 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstappen, maar wie het complete Zwem-ABC gehaald heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

Zwemdiploma A B en C

Eisen en kledingeisen diploma’s

Eisen Zwemdiploma A en kledingeisen zwemdiploma A
Eisen Zwemdiploma B en kledingeisen zwemdiploma B
Eisen Zwemdiploma C en kledingeisen zwemdiploma C

Waar wordt deze activiteit gegeven


Locatie Groesbeek

Gerelateerde pagina’s:

Waarom zwemlessen bij Zwemschool Uniek
Diplomazwemmen
Locaties zwemlessen