Zwemles Uniek Privé IJsselmuiden

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht voor uw kind, dan is Uniek Privé zeker iets voor u. Aanmelden voor deze privélessen kunt u om verscheidene redenen doen, voor meer individuele aandacht voor uw kind, zwemles op maat of om sneller resultaat te hebben bijvoorbeeld.

Zwemles onder persoonlijke begeleiding

Onder privé zwemles voor kinderen verstaan wij dat er minimaal- en maximaal 2 kinderen bij één lesgever zijn. Bij privé les leiden we de kinderen op tot het zwem ABC. Dit gebeurt op de zelfde manier als bij de reguliere zwemles. Het voordeel van Uniek Privé is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.

Aanmelden

Bij zwemschool Uniek kan uw kind starten met Uniek Privé vanaf 4½ jaar. De privéles kan alleen bestaan bij voldoende aanmelding. Neem contact op met de locatie coördinator voor de mogelijkheden, gert@zwemschooluniek.nl

Tarieven 1 keer in de week 45 min zwemles

  • Inschrijfgeld: €25,-
  • Kosten zwemles met diplomazwemmen: €168,- per maand (bij één leerling) € 84,00 (bij twee leerlingen), bij eenmaal 45 minuten zwemles per week.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden. Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling: kinderen kunnen in aanmerking komen voor de garantietermijn van 20 maanden, bij eenmaal 45 minuten zwemles per week. Dit ter beoordeling van de locatie coördinator. De garantietermijn van 20 maanden is als volgt; u betaalt maximaal 20 maanden lesgeld voor het A, B en C-diploma of het A, B en C-certificaat. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het C-diploma of C-certificaat wordt de betaling automatisch stopgezet.

Digitaal leerlingvolgsysteem

Met behulp van het digitale leerlingvolgsysteem volgt u als ouder de vorderingen van uw kind via internet of smartphone. Grappige smilies laten zien hoe uw kind vordert. Meer informatie over het leerlingvolgsysteem 

Zwemdiploma’s A, B en C

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is gericht op kinderen vanaf 4 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstappen, maar wie het complete Zwem-ABC gehaald heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

Zwemdiploma A B en C

Eisen en kledingeisen diploma’s

Eisen Zwemdiploma A en kledingeisen zwemdiploma A
Eisen Zwemdiploma B en kledingeisen zwemdiploma B
Eisen Zwemdiploma C en kledingeisen zwemdiploma C

Waar wordt deze activiteit gegeven

locatie IJsselmuiden

Gerelateerde pagina’s:

Waarom zwemlessen bij Zwemschool Uniek
Diplomazwemmen