Zwemles Uniek Plus ABC

Zwemschool Uniek werkt al met kinderen vanaf 4½ jaar. Dat kan, omdat plezier in zwemmen vooropstaat. We werken met groepjes van zes tot acht kinderen en een individuele aanpak. Door open opdrachten en door het gebruik van allerlei spelmaterialen, leren kinderen bijna automatisch op een plezierige en ongedwongen manier. Dat maakt zwemles een prettig uitstapje, in plaats van een vervelende taak. Lees meer over onze visie en lesmethode.

De zwemlessen: hoe werkt het?

Uw kind zwemt op een vast tijdstip in de week, in een vaste groep van maximaal 6 tot 8 leerlingen onder begeleiding van een vaste zweminstructeur. De lessen duren 45 minuten per week. De gemiddelde duur van de opleiding voor het volledige Zwem-ABC is 20 maanden.

Digitaal leerlingvolgsysteem

Met behulp van het digitale leerlingvolgsysteem volgt u als ouder de vorderingen van uw kind via internet of smartphone. Grappige smilies laten zien hoe uw kind vordert. Meer informatie over het leerlingvolgsysteem 

Tarieven

  • Inschrijfgeld: € 25,50
  • Kosten zwemles inclusief diplomakosten: € 57,- per maand.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden (M.u.v de zomer seizoen locatie(s)). Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling Zwem-ABC: u betaalt maximaal 20 maanden lesgeld voor het A, B en C-diploma, bij eenmaal 45 minuten zwemles per week. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het C-diploma wordt de betaling automatisch stopgezet.

Waar wordt deze activiteit gegeven

Locatie Ermelo de Paalberg
Locatie Ermelo ’s Heeren Loo
Locatie Well
Locatie Rosmalen

Gerelateerde pagina’s:

Waarom zwemlessen bij Zwemschool Uniek
Diplomazwemmen
Locaties zwemlessen