Zwemles Uniek Plus IJsselmuiden

Zwemschool Uniek werkt al met kinderen vanaf 4½ jaar. Dat kan, omdat plezier in zwemmen vooropstaat. We werken met groepjes van zes tot acht kinderen en een individuele aanpak. Door open opdrachten en door het gebruik van allerlei spelmaterialen, leren kinderen bijna automatisch op een plezierige en ongedwongen manier. Dat maakt zwemles een prettig uitstapje, in plaats van een vervelende taak. Lees meer over onze visie en lesmethode.

De zwemlessen 1 keer in de week 45 min: hoe werkt het?

Op de locatie IJsselmuiden kunt u kiezen uit 1 of 2 keer per week 45 minuten zwemles en 1 keer per week 90 minuten zwemles. Deze informatie gaat over 1 of 2  keer in de week 45 minuten zwemles. Uw kind zwemt op een vast tijdstip(pen) in de week, in een vaste groep van maximaal 6 tot 8 leerlingen onder begeleiding van een vaste zweminstructeur.
De blokken van 45 minuten per week zullen op maandag t/m zaterdag plaatsvinden.
De gemiddelde duur van de opleiding voor het volledige Zwem-ABC is 20 maanden exclusief vakanties.

Tarieven 1 keer in de week 45 min zwemles

  • Inschrijfgeld: € 25,-
  • Kosten zwemles inclusief diplomakosten: € 57,- per maand, bij eenmaal 45 minuten zwemles per week.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden. Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling Zwem-ABC: u betaalt maximaal 20 maanden lesgeld voor het A, B en C-diploma, bij eenmaal 45 minuten zwemles per week. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het C-diploma wordt de betaling automatisch stopgezet.

Tarieven 2 keer in de week 45 min zwemles

  • Inschrijfgeld: € 25,-
  • Kosten zwemles met diplomazwemmen: €114,- per maand, bij tweemaal 45 minuten zwemles per week.
  • Alvorens uw kind definitief het traject van 2x per week Uniek Plus kan starten zal er een proefles of een proefmaand plaatsvinden. Aan de hand van deze proefles of proefmaand zal de instructeur kijken of uw kind door kan gaan in deze groep of wellicht overgeplaatst moet worden naar 1x per week Uniek Plus.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden. Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling: u betaalt maximaal 10 maanden lesgeld voor het A, B en C-diploma, bij tweemaal 45 minuten zwemles per week. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het C-diploma wordt de betaling automatisch stopgezet.

 Digitaal leerlingvolgsysteem

Met behulp van het digitale leerlingvolgsysteem volgt u als ouder de vorderingen van uw kind via internet of smartphone. Grappige smilies laten zien hoe uw kind vordert. Meer informatie over het leerlingvolgsysteem 

 

Zwemdiploma’s A, B en C

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is gericht op kinderen vanaf 4 jaar. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstappen, maar wie het complete Zwem-ABC gehaald heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.
Zwemdiploma A B en C

Eisen en kledingeisen diploma’s

Eisen Zwemdiploma A en kledingeisen zwemdiploma A
Eisen Zwemdiploma B en kledingeisen zwemdiploma B
Eisen Zwemdiploma C en kledingeisen zwemdiploma C

Waar wordt deze activiteit gegeven

Locatie IJsselmuiden

Gerelateerde pagina’s:

Waarom zwemlessen bij Zwemschool Uniek
Diplomazwemmen
Allesoverzwemles (externe link)