Uniek Ouder- en Kindzwemmen

Leren zwemmen aan de hand van actuele thema’s. Elke week wordt een onderwerp centraal gesteld in activiteiten Baby-, Dreumes- en Peuterzwemmen. Met thema’s als springen, kantelen en draaien, trappelen en survival brengt Zwemschool Uniek een gevarieerd en leerzaam programma. Met bijvoorbeeld survival kan het kind zelf in het water uit de voeten en weten ouders hoe ze met hun kroost moeten omgaan als het per ongeluk te water raakt.

De activiteiten Baby-, Dreumes- en Peuterzwemmen  hebben maximaal 7 kinderen per groep en worden gegeven door ervaren instructeurs. De kinderen worden begeleid door een ouder of verzorger. Ook opa’s en oma’s kunnen, in badkleding, delen in de ontwikkeling van hun kleinkind. De watertemperatuur is 33 graden. De totale zwemtijd duurt 45 minuten, waarvan 30 minuten les en de laatste 15 minuten vrij spelen.

Babyzwemmen (3 maanden tot 1,5 jaar)

Van 3 maanden tot 1,5 jaar kunnen de allerkleinsten al veel plezier in het water beleven. Ontdekken wat water is en doet, andere baby’s ontmoeten en leren om samen te spelen. Dat staat voor veel waterpret!

Dreumeszwemmen (1,5 tot 3 jaar)

De dreumesleeftijd is bij Zwemschool Uniek van 1,5 tot 2,5 jaar. De kinderen kunnen al lopen en ontdekken de wereld om zich heen. In het water springen, van de glijbaan, onder water, op de rug en op de buik, trappelen op vlotten en planken hebben ze veel waterplezier met andere dreumesen en met papa en mama.

Peutersurvival (3 tot 4,5 jaar)

Voor activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar of ouder kunt u kijken bij Uniek Peutersurvival.

Tarieven

  • Geen inschrijfgeld
  • Kosten zwemles: €40,80 per maand.

Waar wordt deze activiteit gegeven

Well

Gerelateerde pagina’s:

Waarom zwemlessen bij Zwemschool Uniek