EasySwim Privé 1x 45 minuten

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht voor uw kind, dan is EasySwim Privé zeker iets voor u. Aanmelden voor deze privélessen kunt u om verscheidene redenen doen, voor meer individuele aandacht voor uw kind, zwemles op maat of om sneller resultaat te hebben bijvoorbeeld.

Zwemles onder persoonlijke begeleiding

Onder privé zwemles voor kinderen verstaan wij dat er minimaal- en maximaal 2 kinderen bij één lesgever zijn. Er zal 1 keer per week 45 minuten  zwemles zijn. Bij privé les leiden we de kinderen op tot het EasySwim diploma. Dit gebeurt op de zelfde manier als bij de reguliere zwemles. Het voordeel van EasySwim Privé is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.

Aanmelden

Bij zwemschool Uniek kan uw kind starten met EasySwim Privé vanaf 4½ jaar. De privéles kan alleen bestaan bij voldoende aanmelding. Momenteel bieden wij alleen op de verscheidene locaties aan, een overzicht hiervan vindt u onderaan deze pagina bij “waar wordt deze activiteit gegeven”.

Tarieven

  • Inschrijfgeld: €25,50
  • Kosten zwemles met diplomazwemmen bij 2 leerlingen per les zijn € 85,00 per maand.
  • Easy Swim drijfpakje: bij de prijs inbegrepen, dit mag u houden. Wij verstekken dit éénmalig. Iedereen start met een nieuw EasySwim Pro drijfpak.
  • Garantieregeling: kinderen kunnen in aanmerking komen voor de garantietermijn van 20 maanden, bij eenmaal 45 minuten zwemles per week. Dit ter beoordeling van de locatie coördinator. De garantietermijn van 20 maanden is als volgt; u betaalt maximaal 20 maanden lesgeld voor het gehele traject. Voorwaarde is dat uw kind voldoet aan de inspanningsverplichting. Deze houdt in dat er bij de 45 minuten lessen niet meer dan 4 lessen gemist mogen worden. Wie sneller afzwemt, betaalt automatisch minder, want na het behalen van het diploma of wordt de betaling automatisch stopgezet.

Waar wordt deze activiteit gegeven:

Locatie Tilburg