Werken bij Zwemschool Uniek

nieuwe-collegaWij zijn regelmatig op zoek naar een ervaren en enthousiaste zwemonderwijzer(es). Kennis en ervaring met bijzondere doelgroepen zoals kinderen met ADHD en autisme spectrum stoornissen zijn een pre.

Op dit moment hebben we vacatures voor onze locatie IJsselmuiden en een nieuw te starten locatie (januari 2018) in Tilburg

IJsselmuiden

Bij onze mooie locatie Sonnenberch in IJsselmuiden zoeken we een gediplomeerde zweminstructeur om daar één van vaste krachten te gaan vervangen op vrijdagen van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdagen van 10.00 – 16.30 uur. Daarnaast kun je als invalkracht op andere dagen van de week worden gevraagd.

Tilburg

In Tilburg willen we vanaf februari starten op een nieuwe zwemleslocatie, vlak aan de snelweg A58 in de buurt van de nieuwbouwwijken bij de AaBe fabriek en de Piushaven. Ook prima aan te reizen vanuit de omliggende dorpen Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle, Oisterwijk en Moergestel. We zijn hiervoor op zoek naar een locatiecoördinator/zweminstructeur die voor zwemschool Uniek op deze locatie de kar gaat trekken.  Beschikbaarheid op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag ( 16.00 – 19.00 uur) plus de zaterdagochtend (09.00 – 12.00 uur) is een pré. We verzorgen de zwemlessen in een klein bad met 1x 8 of max 2x 6 leerlingen en werken met de EasySwimpakjes.

Interesse?

Wij ontvangen graag je motivatie en CV per email op info@zwemschooluniek.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els van de Loo. Bereikbaar op els@zwemschooluniek.nl  of 073-76 000 85.

Wellicht tot horens/ziens

hug