Reviews

Bij onze locatie in Heelsum gaan ze volgende week weer diplomazwemmen. We ontvangen deze leuke opsteker voor Karin en haar team van een vader:

“Onze zoon Max van Meurs mag als het goed is aanstaande zaterdag proefzwemmen voor zijn B diploma. De week daarop zal hij naar verwachting afzwemmen. Na ruim 5 jaar zwemlessen hebben we dan ons doel bereikt. We zijn blij dat we vorig jaar overgestapt zijn naar jullie zwemschool. Bij jullie heeft Max weer plezier gekregen in het zwemmen en heeft hij pas echt leren zwemmen. Bij deze willen we u alvast hartelijk bedanken voor de zwemlessen en jullie enthousiasme.
Vriendelijke groeten, Hugo van Meurs”

17 maart 2015

Wat een leuke mailtjes krijgen we soms. Weer eentje om met jullie te delen van Nationale Zwemschool Uniek Locatie Alkmaar:

“Onze zoon Tijn Icke (zwemschool Uniek te Alkmaar) heeft na een ziekenhuisbezoek als laatste optie antibiotica oordruppels gekregen en gelukkig is de oorontsteking weggebleven! Nu zwemt hij met een op maat gemaakt oordopje en gaat hartstikke goed!
Hij heeft best wat lessen gemist en wij merkten echt duidelijk dat hij achter liep op de groep en hij met t…egenzin zwom en z’n best niet deed, dus ben met ons zoontje een paar keer naar een ander zwembad vrij gaan zwemmen om hem bij te krijgen. Vandaag hebben wij hem weer voor het eerst met plezier en echte inspanning zien zwemmen. Zijn zwemjuf Odette Dekker heeft hem vandaag ook ontzettend geprijsd, waardoor Tijn helemaal nieuwe energie kreeg om zijn best te doen. Dus onze complimenten voor deze meiden zij doen het echt geweldig!
Vriendelijke groet S. Icke-Huisman”

We wensen Tijn nog heel veel leuke zwemlessen!

12 maart 2015

Hieronder een leuke reactie over zwemschool Uniek locatie Goes:

“Onze oudste dochter zwemt nu 2 jaar bij uniek, en heeft bijna haar C ondanks prognose van andere zwemschool dat “dat kind” nooit een zwemmer wordt. ze is zo van zwemmen gaan houden dat zij zelf gekozen heeft om na haar C op snorkel les bij jullie zwemschool te willen gaan.

Ik was al heel erg enthousiast over de benadering van uniek, en mn het team Goes met wie ik in de loop van 2 jaar een goede relatie heb opgebouwd. maar ook jullie, als hoofdkantoor nemen de moeite om vragen en opmerkingen te beantwoorden. Ook wanneer een mail kritisch wordt opgesteld.

Nu werd ik weer positief verrast door jullie zwemschool. Samen met onze jongste zoon ga ik sinds oktober 2013 wekelijks peuterzwemmen in Goes. naast het feit dat we beiden plezier hebben, contact met zwemjuffen en andere moeders leuk is, heeft Coen heel veel geleerd en mocht deze week voor het eerst doorstromen naar “de grote kindjes les” Coen is gegroeid, zijn pakje niet. Uiteraard moet er dan een nieuw pakje komen. en tot mijn grote verassing wordt deze als blijk van waardering naar ons als klant gegeven!!!! das echt weer uniek! het is zo fijn om als klant gewaardeerd te worden, alles overlegd kan worden en gekeken wordt naar het kind als uitgangspunt.

Met vriendelijke groeten, Esther Viëtor moeder van Anna & Coen Rijk, Goes”

22 januari 2015