Zwemles Rosmalen

Activiteiten:

Zwemles Rosmalen

De Binckhorst 2

 

Vanaf juni 2016 is Zwemschool Uniek gestart met zwemlessen in zwembad Cello de Binckhorst te Rosmalen (Noord Brabant). Dit zwembad is makkelijk te bereizen vanuit de omliggende dorpen, ligt enkele minuten van de A59 (Afrit 50) en er is volop gratis parkeerruimte. Kinderen uit onder andere Rosmalen, de Kruisstraat, Maliskamp, Empel, Nuland, Vinkel en Geffen zijn dan ook van harte welkom bij onze zwemlessen. Ouders kunnen altijd naast het bad de zwemlessen volgen.

Zwemles voor wie?

Deze reguliere zwemlessen leiden op tot het Zwem-ABC pakket in kleine groepen van maximaal acht (Uniek Plus) leerlingen per instructeur en maximaal 2 groepen in het bad.  We zwemmen op de zaterdag- en zondagochtenden en op vrijdagavond 1x 45 minuten per week. Ook kinderen die ergens anders zwemlessen hebben gevolgd en graag willen overstappen kunnen bij Zwemschool Uniek terecht.

Kijk voor meer informatie over de zwemles en voorwaarden kijk hieronder bij “Activiteiten”.

Diplomazwemmen

Zwembad Cello de Binckhorst heeft niet de afmetingen die verplicht zijn voor het diplomazwemmen. Dit betekent dat wij voor het diplomazwemmen uitwijken naar een ander zwembad. Uiteraard bieden wij kinderen de mogelijkheid om voorafgaand aan het diplomazwemmen in dit afzwembad UNIEK 3te oefenen. Overigens zijn mamma’s, papa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s en opa’s ook van harte welkom om te komen kijken  bij het diplomazwemmen. Ook kan onze mascotte Unieky langskomen om aan het feestje mee te doen!
We volgen in Rosmalen de leerlijn van het Nationale Zwem ABC van NPZ/NRZ, kijk voor meer informatie hierover op Diplomazwemmen

Activiteit:

Zwemles Uniek Plus

Gerelateerde pagina’s:

Diplomazwemmen
Huisregels

De Binckhorst 3

ADRESGEGEVENS

Waterleidingstraat 2
5244 PE Rosmalen
Parkeren op de parkeerplaats bij de ingang aan het hoofdgebouw. Het zwembad ligt op loopafstand (100 m.) van de parkeerplaats.

OPENINGSTIJDEN

Locatiecoördinator en vaste lesgever Marjolein is te bereiken op:
woensdag tussen 09.00 - 12.00 uur op 06-23508445
Verder vragen graag per mail naar marjolein@zwemschooluniek.nl

WACHTLIJST

Er is op dit moment een wachtlijst voor alle dagen. Doorstroom telkens na het diplomazwemmen

LESTIJDEN

Vrijdag
17.00 uur, 17.45 uur, 18.30 uur
Zaterdag
08.00 uur, 08.45 uur, 09.30 uur, 10.15 uur
Zondag
08.00 uur, 08.45 uur, 09.30 uur, 10.15 uur en 11.00 uur
1x per week 45 minuten les
Oefenuurtje vrijdag 18.30 uur, enkel in overleg en op uitnodiging van de locatiecoördinator

GEEN LES OP

Landelijk vastgestelde feestdagen, overige dagen worden tijdig gecommuniceerd via de persoonlijke pagina of locatiecoördinator

INSCHRIJVEN

Uniek Plus Rosmalen

FOTO'S

ROUTE


Cello De Binckhorst weergeven op een grotere kaart