Zwemles Ermelo 's Heeren Loo

Activiteiten:

Zwemles Ermelo ’s Heeren Loo

diplomazwemmenDit ruime bad is gelegen op het terrein van ’s-Heeren Loo, een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Het ruime bassin met wedstrijdafmetingen nodigt uit tot veel oefenen. Het diepe gedeelte gaat over naar een waterdiepte van 90 cm en loopt vervolgens over naar een instructiegedeelte waar de beginnende leskinderen les hebben. Het badwater heeft een behaaglijke temperatuur. De ouders kunnen bij het zwembad langs de kant de vorderingen van hun kind volgen. We zwemmen in 3 groepjes met maximaal 8 kinderen in het bad.

Zwemles voor wie?

Op de locatie ‘s-Heeren Loo worden ABC zwemlessen gegeven in kleine groepen. Deze zwemlessen worden niet alleen bezocht door kinderen uit Ermelo, ook kinderen uit Harderwijk, Uddel, Elspeet en Putten halen hier hun zwemdiploma.

Diplomazwemmen

Dankzij de afmetingen van dit bad mag hier het diplomazwemmen georganiseerd worden. Kinderen die zwemles hebben op onze andere locatie in Ermelo, locatie De Paalberg, zullen hier ook afzwemmen. Er wordt gezwommen conform de eisen van het Zwem ABC van NPZ, kijk voor meer informatie hierover op de pagina Diplomazwemmen

Activiteiten en tarieven:

Zwemles Uniek Plus

Gerelateerde pagina’s:

Diplomazwemmen
Huisregels
Facebook

ADRESGEGEVENS

Zwembad 's Heeren Loo
Pand 't Keerpunt
Nieuwekamp 1-3-5
3853 HP Ermelo

OPENINGSTIJDEN

Hoofdkantoor tel: 0248483896 maandag, woensdag van 09.00 - 13.00 uur
Coördinator: Jeroen Scholten tel: 0615499426, jeroen@zwemschooluniek.nl voor vragen omtrent de lesinhoud.
telefonisch spreekuur op dinsdagen van 08.30-10.30 uur

WACHTLIJST

Wilt u weten of er op deze locatie een wachtlijst is? Neem rechtstreeks contact op met de locatie coördinator Jeroen Scholten: jeroen@zwemschooluniek.nl Hij is het best op de hoogte van de laatste groepsindelingen en instroommogelijkheden.

LESTIJDEN

1x per week 45 min zwemles
Zaterdag: 08.30 - 12.30 uur

GEEN LES OP

Landelijke feestdagen. In de zomer zwemmen we zoveel mogelijk door. Overige dagen worden tijdig gecommiceerd

FOTO'S