Zwemles Tilburg

Leyhoeve-inkom-rechts-dichtbij-zonA15jan2015Vanaf februari 2018 is Zwemschool Uniek gestart met zwemlessen in het prachtige zwembad van Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg (Noord Brabant). Dit zwembad is makkelijk te bereizen vanuit de stad en de omliggende dorpen, het ligt pal aan de A58  en A65 (Afrit 10) en er is volop gratis parkeerruimte. Kinderen uit onder andere Tilburg, Berkel-Enschot, Diessen, Hilvarenbeek, Goirle, Oisterwijk en Moergestel zijn dan ook van harte welkom bij onze zwemlessen. Ouders kunnen altijd naast het bad in de horeca de zwemlessen volgen terwijl zij een lekkere cappuccino nuttigen

ZWEMLES VOOR WIE?

Deze reguliere zwemlessen leiden op tot het EasySwim diploma in kleine groepen van maximaal acht leerlingen per instructeur en maximaal 2 groepen in het bad.  Ook is het mogelijk om met 2 kinderen tegelijk “Privéles” te krijgen. We zwemmen op maandag, woensdag en vrijdag van 15.30 – 17.45 uur en op zaterdagmiddag van 12.15 – 14.00 uur 1x 45 minuten per week. Ook kinderen die ergens anders zwemlessen hebben gevolgd en graag willen overstappen kunnen bij Zwemschool Uniek terecht. Ook is het mogelijk om 2 lessen per week in te laten plannen op verschillende dagen.

 

Kijk voor meer informatie over de zwemles en voorwaarden kijk hieronder bij “Activiteiten”.

DIPLOMAZWEMMEN

Zwembad de Leyhoeve heeft niet de afmetingen die verplicht zijn voor het diplomazwemmen. Dit betekent dat wij voor het diplomazwemmen uitwijken naar een ander zwembad. Uiteraard bieden wij kinderen de mogelijkheid om voorafgaand aan het diplomazwemmen in dit afzwembad te oefenen. Uiteraard zijn mama’s, papa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s en opa’s ook van harte welkom om te komen kijken bij het diplomazwemmen. Ook kan onze mascotte Unieky langskomen om aan het feestje mee te doen!

We volgen in Tilburg de leerlijn van Easyswim, kijk voor meer informatie hierover op EASYSWIM

ACTIVITEITEN:

EasySwim Zwemles 1x per week 45 minuten

EasySwim Privé zwemles 1x per week 45 minuten

UNIEK 3

ADRESGEGEVENS

Dokter Bloemenlaan 9-21, 5022 KX Tilburg. Parkeren op de parkeerplaats bij de ingang aan het hoofdgebouw.
Het zwembad ligt op loopafstand (100 m.) van de parkeerplaats. Let op, niet parkeren bij de invalidenplaatsen

OPENINGSTIJDEN

Voor vragen over de zwemlessen in Tilburg kunt u mailen naar info@zwemschooluniek.nl of rowena@zwemschooluniek.nl
of bellen op maandag en woensdag 09.00-13.00 uur naar 024-8483896

WACHTLIJST

Er is op dit moment geen wachtlijst.

LESTIJDEN

Maandag, Woensdag en Vrijdag:
15.30 uur, 16.15 uur, 17.00 uur
Zaterdag
12.15 uur, 13.00 uur, 13.45 uur
De eerste lessen zijn in principe voor de beginners. Naar aanleiding van de vordering schuiven de leerlingen door naar een later tijdstip. We proberen zoveel mogelijk op dezelfde dag te blijven lessen.
Oefenuurtje Maandag 17.45 uur, enkel in overleg en op uitnodiging van de locatiecoördinator

GEEN LES OP

Landelijk vastgestelde feestdagen, overige dagen en vakanties worden tijdig gecommuniceerd via de persoonlijke pagina of locatiecoördinator. We zwemmen zoveel mogelijk het hele jaar door.

FOTO'S