Zwemles Groesbeek

Open Inloop

Iedere donderdag tot 20 juli bent u van harte welkom van  16.45 – 19.00 uur op de open inloopdagen van onze zwemschool bij Total Spirit te Groesbeek. uw zoon/dochter mag meezwemmen dus zwemspullen meenemen! In Groesbeek is een zomerstop van 24 juli tm 18 augustus 2017

Actie: Direct starten, geen inschrijfgeld en 2 gratis zwemlessen!

DSC_3639

In november 2016 zijn we gestart met met zwemlessen in het zwembad van Total Spirit bij Hotel en Bungalowpark de Zeven Heuvelen in Groesbeek (Gemeente Berg en Dal, Limburg). Dit zwembad is makkelijk te bereizen vanuit de omliggende dorpen, ligt enkele minuten van de A73 (Afrit 3 Malden) en er is volop gratis parkeerruimte. Kinderen uit onder andere Beek en Ubbergen,  Molenhoek, Mook, Middelaar, Plasmolen, Malden, Bredeweg, Milsbeek, Gennep, Kranenburg (D) en Nijmegen zijn dan ook van harte welkom bij onze zwemlessen. Ouders kunnen de zwemlessen volgen via een camerasysteem tussen het zwembad en het horecagedeelte.

Zwemles voor wie?

De reguliere zwemlessen leiden op tot het Zwem-ABC pakket in kleine groepen van maximaal acht (Uniek Plus) leerlingen per instructeur en maximaal 2 groepen in het bad.  We zwemmen op maandag tot en met donderdag vanaf 16.00 uur  1x 45 minuten  (Uniek Plus) of 1×90 minuten (Uniek Turbo) per week. Ook kinderen die ergens anders zwemlessen hebben gevolgd en graag willen overstappen kunnen bij Zwemschool Uniek terecht.

Kijk voor meer informatie over de zwemles en voorwaarden kijk hieronder bij “Activiteiten”.

Diplomazwemmen

Het Zwembad van Total Spirit heeft niet de afmetingen die verplicht zijn voor het diplomazwemmen. Dit betekent dat wij voor het diplomazwemmen uitwijken naar een ander zwembad. Uiteraard bieden wij kinderen de mogelijkheid om voorafgaand aan het diplomazwemmen in dit afzwembad te oefenen. Overigens zijn mamma’s, papa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s en opa’s ook van harte welkom om te komen kijken  bij het diplomazwemmen. Ook kan onze mascotte Unieky langskomen om aan het feestje mee te doen!

Activiteit:

Uniek Plus
Uniek Turbo Plus
Uniek Peutersurvival

DSC_3633

Gerelateerde pagina’s:

Diplomazwemmen
Huisregels

ADRESGEGEVENS

Total Spirit, "De Zeven Heuvelen"
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek

OPENINGSTIJDEN

Hoofdkantoor tel: 073-7600085 maandag tm vrijdag van 09.00 - 13.00 uur
Verder vragen graag per mail naar angela@zwemschooluniek.nl

WACHTLIJST

Op dit moment is er nog geen wachtlijst en kunt u meteen starten na aanmelding

LESTIJDEN

Maandag tot en met donderdag:
16.00 - 16.45 uur
16.45 - 17.30 uur
17.30 - 18.15 uur
18.15 - 19.00 uur

GEEN LES OP

Landelijke Feestdagen (worden ingehaald), 24 juli tm 18 augustus 2017. In de 1e en laatste schoolvakantiweek worden de lessen in de ochtenden gegeven.

FOTO'S