Zwemles Groesbeek

DSC_3639In november 2016 zijn we gestart met met zwemlessen in het zwembad van Total Spirit bij Hotel en Bungalowpark de Zeven Heuvelen in Groesbeek (Gemeente Berg en Dal, Limburg). Dit zwembad is makkelijk te bereizen vanuit de omliggende dorpen, ligt enkele minuten van de A73 (Afrit 3 Malden) en er is volop gratis parkeerruimte. Kinderen uit onder andere Beek en Ubbergen,  Molenhoek, Mook, Middelaar, Plasmolen, Malden, Bredeweg, Milsbeek, Gennep, Kranenburg (D) en Nijmegen zijn dan ook van harte welkom bij onze zwemlessen. Ouders kunnen de zwemlessen volgen via een camerasysteem tussen het zwembad en het horecagedeelte.

Zwemles voor wie?

De reguliere zwemlessen leiden op tot het Zwem-ABC pakket in kleine groepen van maximaal acht (Uniek Plus) leerlingen per instructeur en maximaal 2 groepen in het bad.  We zwemmen op maandag tot en met donderdag vanaf 16.00 uur  1x 45 minuten  (Uniek Plus) of 1×90 minuten (Uniek Turbo) per week. Ook kinderen die ergens anders zwemlessen hebben gevolgd en graag willen overstappen kunnen bij Zwemschool Uniek terecht.

Kijk voor meer informatie over de zwemles en voorwaarden kijk hieronder bij “Activiteiten”.

Diplomazwemmen

Het Zwembad van Total Spirit heeft niet de afmetingen die verplicht zijn voor het diplomazwemmen. Dit betekent dat wij voor het diplomazwemmen uitwijken naar een ander zwembad. Uiteraard bieden wij kinderen de mogelijkheid om voorafgaand aan het diplomazwemmen in dit afzwembad te oefenen. Overigens zijn mamma’s, papa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s en opa’s ook van harte welkom om te komen kijken  bij het diplomazwemmen. Ook kan onze mascotte Unieky langskomen om aan het feestje mee te doen!

Minder inkomen, Doe Mee regeling!

In de gemeente Berg en Dal (Gld.) zijn er mogelijkheden om kinderen te laten sporten waarvan de ouders dit financieel niet kunnen bekostigen. Mogelijkheden zijn bespreekbaar via de Doe Mee Regeling. Voor de regelingen die hiervoor gelden verwijzen we u graag naar de website van de gemeente. Klik hier voor meer informatie

Activiteit:

Uniek Plus
Uniek Turbo Plus
Uniek Peutersurvival

DSC_3633

Gerelateerde pagina’s:

Diplomazwemmen
Huisregels

ADRESGEGEVENS

Total Spirit, "De Zeven Heuvelen"
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek

OPENINGSTIJDEN

Hoofdkantoor tel: 073-7600085 maandag tm vrijdag van 09.00 - 13.00 uur
Coördinator: Angela Goossens, angela@zwemschooluniek.nl, 06-14228712 voor vragen omtrent de lesinhoud
Telefonisch spreekuur op maandag van 12.00 - 14.00 uur

WACHTLIJST

Op dit moment is er nog geen wachtlijst en kunt u meteen starten na aanmelding

LESTIJDEN

Dinsdag, Woensdag en Donderdag:
15.30 - 16.15 uur
16.15 - 17.00 uur
17.00 - 17.45 uur
17.45 - 18.30 uur
Peutersurvival Dinsdag 15.30 uur
Oefenuurtje: Donderdag van 17.45 - 18.30 uur. Enkel op uitnodiging en in overleg met de locatiecoördinator

GEEN LES OP

Landelijke Feestdagen (worden ingehaald),

FOTO'S