Zwemles Berg en Dal

DSC_3639In november 2016 zijn we gestart met met zwemlessen in het zwembad van Total Spirit bij Hotel en Bungalowpark de Zeven Heuvelen in Groesbeek (Gemeente Berg en Dal, Limburg). Dit zwembad is makkelijk te bereizen vanuit de omliggende dorpen, ligt enkele minuten van de A73 (Afrit 3 Malden) en er is volop gratis parkeerruimte. Kinderen uit onder andere Beek en Ubbergen,  Molenhoek, Mook, Middelaar, Plasmolen, Malden, Bredeweg, Milsbeek, Gennep, Kranenburg (D) en Nijmegen zijn dan ook van harte welkom bij onze zwemlessen. Ouders kunnen de zwemlessen volgen via een camerasysteem tussen het zwembad en het horecagedeelte. Ook kunt u gebruik maken van het fitness centrum tijdens de zwemlessen.

Zwemles voor wie?

De reguliere zwemlessen leiden op tot het EasySwim diploma in kleine groepen van maximaal acht leerlingen.  We zwemmen op dinsdag  tot en met donderdag vanaf 16.00 uur 4 lessen van 45 minuten per week. Zaterdagochtend van 08.00 uur tot 09.30 uur. Ook kinderen die ergens anders zwemlessen hebben gevolgd en graag willen overstappen kunnen bij Zwemschool Uniek terecht.

Kijk voor meer informatie over de zwemles en voorwaarden kijk hieronder bij “Activiteiten”.

Diplomazwemmen

Het Zwembad van Total Spirit heeft niet de afmetingen die verplicht zijn voor het diplomazwemmen. Dit betekent dat wij voor het diplomazwemmen uitwijken naar een ander zwembad in de regio Groesbeek. Uiteraard bieden wij kinderen de mogelijkheid om voorafgaand aan het diplomazwemmen in dit afzwembad te oefenen. Overigens zijn mamma’s, papa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, oma’s en opa’s ook van harte welkom om te komen kijken  bij het diplomazwemmen. Ook kan onze mascotte Unieky langskomen om aan het feestje mee te doen!

We volgen in Berg en Dal de leerlijn van Easyswim, kijk voor meer informatie hierover op EASYSWIM

Minder inkomen, Doe Mee regeling!

In de gemeente Berg en Dal (Gld.) zijn er mogelijkheden om kinderen te laten sporten waarvan de ouders dit financieel niet kunnen bekostigen. Mogelijkheden zijn bespreekbaar via de Doe Mee Regeling. Voor de regelingen die hiervoor gelden verwijzen we u graag naar de website van de gemeente. Klik hier voor meer informatie

Activiteit:

 

Uniek EasySwim 1x 45 minuten
Uniek EasySwim 1x 90 minuten
Uniek Peutersurvival

DSC_3633

Gerelateerde pagina’s:

Diplomazwemmen
Huisregels

ADRESGEGEVENS

Total Spirit, "De Zeven Heuvelen"
Cranenburgsestraat 23b
6561 AM Groesbeek

OPENINGSTIJDEN

Hoofdkantoor tel: 024-8483896 maandag en woensdag van 09.00 - 13.00 uur, vrijdag van 13.00 - 17.00 uur
Coördinator: Jeroen Scholten, jeroen@zwemschooluniek.nl voor vragen omtrent de lesinhoud

WACHTLIJST

Op dit moment is er nog geen wachtlijst en kunt u meteen starten na aanmelding

LESTIJDEN

Dinsdag, Woensdag en Donderdag:
15.30 - 16.15 uur
16.15 - 17.00 uur
17.00 - 17.45 uur
17.45 - 18.30 uur
Peutersurvival Dinsdag 15.30 uur
Oefenuurtje: Donderdag van 17.45 - 18.30 uur. Enkel op uitnodiging en in overleg met de locatiecoördinator

GEEN LES OP

Landelijk vastgestelde feestdagen, overige dagen worden tijdig gecommuniceerd via de persoonlijke pagina of locatiecoördinator

FOTO'S